Salongen

Personalbild, salongsägaren och topstylisten Lizeth

Lizeth

Top stylist & Makeup artist

2005 började Lizeth sin utbildning till frisör, under utbildningen spenderades mycket utav den arbetsplatsförlagda tiden på Björn Axén i Stockholm. 2008 avrundades utbildningen med att ta sitt Gesällbrev.

Under hösten 2012 begav hon sig till Los Angeles för att studera till Makeup-Artist på Joe Blasco Makeup Artist Training Center och har sedan dess varit flitigt anlitad för fotograferingar, bröllop och utbildningar.

2016 började med uppstarten av tint hair & makeup och utav att veta om det så var det en livsdröm som gick i uppfyllelse. Med ett brinnande intresse för yrket i sin helhet och en spetskompetens inom makeup.

Personalbild, topstylisten Amelia

Amelia

Top stylist

Amelia började arbeta på tint kort efter öppningen och gjorde då sin traineetid. Hösten 2016 tog hon sitt Gesällbrev.

Positiv och glad tjej med ett öga för trender och har trots sin ringa ålder otroligt mycket kunskap inom hantverket. Amelia har en fallhet för herrklippningar och färgningar i alla dess former!

Personalbild, salongshunden Jack.

Jack

Salongshund

Jack är vår lilla salongshund. Tassar gärna fram till er och säger hej eller tigger lite gos, men tappar lätt intresset om han inte får fullt fokus och går då in och myser i sin bädd i köket.